Nie do końca - OIIFL fabrycznie ustawione są tak, że nie słychać za bardzo różnicy, jak ktoś nie ma zbyt dobrego słuchu muzycznego nie wykryje różnicy. Na szczęście łatwo to zmienić w maxi-docie.
To chyba u Ciebie nie było różnicy. U mnie od pierwszego dnia dźwięk przednich i tylnych czujników wyraźnie się różni.
Zamieszczone przez darek_wawa
Gdzie info o temp zew, klimie i godzinie???. Czy ekran startowy/powitalny/domyślny może wyświetlać te informacje + info o radiu??
Godzina i temperatura zewnętrzna nie są wyświetlane na Bolero.
A co do pokazywania "danych" z klimatyzacji
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NAg94NDqAO4&feature=related[/youtube]
Różnica była o jeden stopień, dlatego dla mnie była zbyt mała, żeby się nie pomieszało. Natomiast w tej chwili mam ustawione: z przodu na 1 z tyłu na 9 i jest na pewno dużo lepiej, niż było pierwotnie. Może masz po prostu lepszy słuch - ja mam jakby mi słoń na ucho nadepnął :P
Ja tez Koleżko doradzam Ci BOLERO. Nie tylko ze względu na czujniki - ale sam wygląd i funkcjonalność (zmieniarka, SD) są warte dopłacenia kilku stówek.
Najlepiej zamów ze Swingiem i przed odbiorem zgłoś w salonie, ze już nie chcesz radia bo kupiłeś sobie już np. Bolero. Tym sposobem masz pełną instalację (2 anteny!), a za niewielką dopłatą po sprzedaży SWINGA cieszysz się pięknym dotykowym panelem który naprawdę "ożywia wnętrze"
Komentarz